sábado, 3 de diciembre de 2016

JORNADA D’INTRODUCIÓ AL MÈTODE SUZUKI PER A GUITARRA

El dia 16 d’Octubre de 2016 es va realitzar a l’Escola Sis Cordes de Lloret de Mar una Jornada  d’Introducció al Mètode Suzuki aplicat a la Guitarra.

Vem tenir el privilegi de comptar amb la participació d’Elio Galvagno, pioner a Europa i adaptador a la Guitarra del Mètode Suzuki, formador de professors amb una dilatada experiència i creador de l’Escola Suzuki a Saluzzo (Itàlia).

La jornada, destinada a professors de guitarra interessats en la nostra metodologia, va comptar amb un grup de participants provinents de diverses ciutats catalanes i aragoneses.

Es van realitzar diferents sessions: de filosofia, pedagogia, observació de classes - individuals i de petit grup- i pràctica amb l’instrument.


Va ser una jornada molt positiva i engrescadora!!



70 ANIVERSARI DEL MÈTODE SUZUKI
CONCERT AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

El passat 17 de juliol de 2016, dins el marc de la celebració del 70è Aniversari de Mètode Suzuki varem realitzar un fantàstic concert al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

En el concert hi van participar nens i nenes amb tots els instruments que actualment es poden trobar en Mètode Suzuki a Catalunya: violí, violoncel, piano, veu i guitarra.

Pel que fa a la guitarra el grup estava format per 25 nens i nenes catalans i valencians alumnes dels professors Miquel Guiteras, Juanba Gimeno i Núria Cervantes.

El concert el vem preparar bé amb una jornada intensiva d’assajos el dia anterior a l’Escola Montserrat de Barcelona compartint espais i experiències amb tots els alumnes, professors i famílies de tos els instruments que s’hi havien aplegat amb el mateix motiu.


Va ser una experiència fantàstica tant per l’emoció de tocar en un auditori emblemàtic i únic com és el Palau de la Música Catalana com pel goig de poder celebrar el 70è Aniversari del Mètode Suzuki.



Popular Posts