miércoles, 26 de noviembre de 2014

         SIS CORDES és l’Escola de Música de Lloret de Mar que hem implantant a la nostra vila amb la voluntat de satisfer les necessitats de tots aquells, nens i nenes, joves i adults, que tinguin interès per iniciar o ampliar la seva formació musical.

         L'objectiu principal de l’Escola és oferir un ensenyament plural i de qualitat a tots aquells que ho desitgin. L’àmplia experiència dels professors i professores així com la de l'equip directiu de l’Escola és el nostre element principal de qualitat i professionalitat. La llarga trajectòria en el camí de la docència musical ha donat lloc a aquesta iniciativa que pretén dinamitzar l’activitat musical i cultural de Lloret de Mar i pobles veïns.

         Les diverses programacions que oferim donen cabuda a totes les persones que vulguin acostar-se a la música ja sigui des d'una vessant més lúdica o amateur fins a la més professional.

Entre les matèries que impartim a l’Escola hi trobareu: guitarra, piano, violí, flauta travessera, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, agrupacions instrumentals i vocals a més de matèries teòrico-pràctiques com Llenguatge Musical, Sensibilització Musical per als més petits i mètodes pedagògics específics com el Mètode Suzuki i la pedagogia musical d’Edgar Willems.

L'Escola de Música Sis Cordes, a més d’impartir les classes de música i d'instrument, ofereix als alumnes i a la població en general, activitats puntuals que complementin la nostra tasca pedagògica com ara, cursos, xerrades, audicions, activitats per a la gent gran, màster classes de reconeguts intèrprets i compositors, concerts, així com colònies musicals, tallers de so i ritme, etc. En definitiva activitats que entenem importants per impulsar i dinamitzar la vida cultural i musical de la nostra vila.

        
         Al llarg d'aquests anys de vida de l'Escola hem aconseguit satisfer les necessitats dels alumnes interessats en la pràctica de la música i alhora incrementar les activitats musicals del nostre poble promovent cicles de concerts com el Musi-Cava, els concerts de Tardor, la celebració del Dia de la Música així com intercanvis amb escoles d'àmbit nacional i internacional


Popular Posts